18 January 2018

HOLIDAY-PESTA PULAU PINANG

Assalamualaikum hampa.Sorry baru nak muncul semula di tahun baru 2018 ni.Busy sangat-sangat la ni.Maklumlah..working women dan bisnes woman sekarang.Hehehe..sebenarnya bukan aku tak mau update blog..Actually,aku lupa password..Hari ni saja godek-godek boleh login dah.Yeah!!!

Aku tau la ni dah nak habis dah bulan 1 tapi aku nak jugak share pengalaman aku cuti-cuti satu negeri aku ni.Iaitu PESTA PULAU PINANG.Serius ni kali kedua aku p selepas berpuluh tahun
Seingat aku..kali pertama aku p masa tu umur aku 9 tahun,maybe..Ingat-ingat lupa dah wei..Maklumlah lama sangat.

Ni dah tua bangka  baru nak merasa p dengan laki sendiri.Maklumlah kami berdua je.Orang lain usung anak.kami usung diri.Dalam lama tak p pun..terror jugak aku cari jalan..ecehhhh..bongkak hang.

Meh la layan gambar aku dengan laki aku..Sorry tak banyak sangat gambar.Kami laki bini excited nak main game ja kat situ..hahaha

Feeling jepun la konon

Citarasa kami sama..Macam korean couple tak.

Excited nak masuk main game.Walhal pukul 7 baru bukak

Apatah nama tempat ni.Tapi dia indonesia punya la

Tengoklah excited laki aku.Selfie pun nak sorang-sorang

Dulu gila nak tengok lampu boleh p ICT..la ni kat pesta pun ada

Yang ni aku gayat jugaklah..apatah nama dia..Roda bulat tu.Mau tak gayat..Angin lauk sepoi-sepoi bahasa pulak

Teringin nak naik kereta kud tapi laki aku kata.Budak  ja naik tu
Hehehe

Ok next year eh..this year nak p lagi..Nak kumpul keberanian lagi..

Oh ya..Selamat Tahun baru semua.Sorry lambat wish..😉

No comments:

Post a Comment