6 May 2017

Segmen Mencari Bloglist By Mya

Malam-malam gini,terjumpak pulak satu segmen yang menarik.Apalagi baik aku join.Iyerlah.Aku rasa macam dah hilang seri blog ni kan..kan..Tambah-tambah link aku pun dah bertukar nama.Maybe ada yang tak tahu kan.

So apa tunggu lagi.Jom kita pakat meramaikan peserta untuk join segmen ni.Semua syarat pernyertaannya sangat senang.Korang just klik banner kat atas tu jer.

Tarikh tamat gsehari sebelum Ramadhan iaitu 26 Mei ni..Lekais ambik laptop..Join...

1 comment:

  1. singgah sini.. . anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete