6 May 2017

PINDAH LAGI!!

PINDAH LAGI| Assalamualaikum semua..Sorry baru ada masa nak update blog.Aku baru jew pindah balik Pulau Pinang.Dari KL ke Terengganu.Dan sekarang kembali ke negeri kelahiran aku.Suami aku ikut sama.Kami berdua tak serasi hidup dekat sana.Keja pulak kurang ada.So balik kampung sendiri ni best sangat.Dah dekat 2 bulan dah aku dan suami keja sini.Alhamdulillah..1hb Mei haritu dah selamat pindah umah lain.tapi dekat dengan umah family aku.

Aku bukan sepi terus dari dunia alam maya ni.cuma masih busy dengan tunggakan macam-macam lagi.So insha allah..sekarang ni dah beransur baik sikit.baru pindah umah lain ni..memang banyak keja nak dibuat.so fokus sekarang hanya nak buat umah sendiri jew.Dah alang-alang ada kat kampung sendiri ni..kumpul sikit-sikit duit yang ada..boleh buat modal buat umah kan..

Buat sementara waktu ni,kucing aku semua tumpang umah mak aku dulu.Lagipun depa dah terbiasa dengan mak aku.Maklumlah,mak aku pun pencinta kucing.Lagipun umah yang aku duduk sekarang masih under contrations.so bahaya untuk depa.


Bagi yang rindu aku.Sabaq sat noo..Bagi aku slow-slow update blog.Banyak benda aku nak citer kat hampa..Cuma masa tak ada..Keja pagi balik malam.Overtime sikit nak raya ni kan..Oppss..Sebut nak raya ni.,.Lagi beberapa hari jew lagi kita nak sambut Ramadhan.Dah stanbdy ke menu nak berbuka,Aku pun masih dok pikiaq lagi..Nak masak ka nak beli..Tapi suami aku prefer aku masak..So hampa rasa???

Oklah..Nanti aku sambung lagi yer.Tetiba perut memulas,Maklumlah bendera putih merah sekarang..huhuhuok bye,,

No comments:

Post a Comment