17 January 2017

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my


Dah berbulan aku tak join segmen BLOGLIST ni.Sedihkan.So tahun 2017 ni baru nak kembali aktif berblog.So aku harap korang jangan pernah lupakan aku yang comel ni.
Tadi aku terbaca satu blog ni pasal segmen BLOGLIST..so tanpa buang masa..Terus sign kontrak join segmen ni.Harap ada rezeki untuk tersenarai dalam BLOGLIST ni..

Jom semua SERBU!!!


Ayat lama KLIK BANNER

Tarikh tutup 31 Jan 2016  2017( masih mengingau)

Good Luck korang!

5 comments:

  1. Assalamualaikum wbt... Terima kasih Fida kerana sudi join. Good luck.

    Boleh semak senarai peserta di....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama and GOOD LUCK awak !!

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  3. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama. goodluck :*

    ReplyDelete
  5. salam blogwalking dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete