4 December 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

Assalamualaikum uolls

Berbulan lamanya mak jemah tak join apa-apa segmen dan Ga kan.Bukannyer apa.Mak jemah tengah perbetulkan diri sendiri dulu dekat tempat baru dan orang baru.So tadi mak jemah terbaca pasal GA blogger yang kalau korang makan pasti kencing manis iaitu akak JARI MANIS dan Scha Shein..betul ke idok ejaan mak ni nak...Yang pasti mak memang always jadi silent rider diaorangni.Nak komen ..Segan pulak mak..Mak ni pemalu orangnya..ecehhh..Gitu dong.

Nak join??
Nah korang just klik ja banner kat atas yang mak pun copy dari sana.Hadiah dia..mestilah Fridge Magnet..Memang mak suka..Dulu masa mak duduk Key El..Rajinlah mak join Ga ni.Banyak jugaklah FM pelbagai negara yang mak tak pernah pergi tapi ada FM nya.Bila orang mai umah..Mesti diaorang kata..Wah..rajin you travel..Hahahahaha..Walhal..free je uolls

Oklah..mak nak sambung buat keja..Mak jual jagung manis jugak..huhu

Sebelum mak jemah lupa..Mak jemah nak tag kawan blogger mak dari Sabah..

Asha Lya..

6 comments:

  1. salam singgah sini..tq sudi singgah n follow kat blog ..good luck ya :)))

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 256. Terima kasih. http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  3. hi,saya datang dari segman yang sama.. done follow awak :)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini..
    all the best..
    http://kasihkuamani.blogspot.my
    Follow sini..

    ReplyDelete