1 June 2016

Jualan Gudang Besar-Besaran 2-5 June

Jualan Gudang Besar-Besaran 2-5 June | Salam,Ni aku nak kabor ni.Kepada sesiapa yang baru pindah rumah tu atau yang rasa nak tukaq barang baru sempena nak raya tak lama lagi dah ni..Jom semua kita serbu jualan gudang yang akan berlangsung pada 2Jun hingga 5Jun.ada macam-macam barang hiasan rumah tau.Antaranya langsir,cadar,bantal peluk,bantal tiduq,Kain tuala dan macam-macam lagi lah..Nak cerita kat sini pun macam tak berapa habis kot.

Setelah 4 tahun aku bekerja di sini,tahun ni aku tak pergi bekerja dekat sana.Aku akan pergi sebagai pelanggan ja.Bosan la asyik muka yang sama ja kan..Harga yang paling murah ditawarkan adala serendah RM 3.00 dan paling mahai dalam lingkungan RM 150.00..Semua barang branded yer.Kalau dekat pasaraya besar mahai tapi dekat jualan gudang ni murah giler..giler.Rugi tau sapa tak p.Bab parking hampa jangan risau.Parking dia besar dan ada rela tolong jagakan.Makanan dan minuman pulak boleh dibeli di kantin dan gerai yang disediakan.Kalau kena waktunya..Akan ada Happy Hour Sales..masa tu harga lagi turun kaw-kaw punya..



Sapa yang nak p tu..Bolehlah refer map kat atas ni..Senang ja..Kalau dari KL..Masuk tol sungai besi dan keluar tol Putera Mahkota..Senang sangat..Jualan gudang ni akan bermula jam 9 pagi hingga 6 petang setiap hari sampai last day..

P jangan tak p ya..Rugi tau..

Jualan Gudang 2-5Jun
9pagi-6petang
Alamat:Sleep Focus Sdn Bhd(Tempat Letak Kereta)
Lot PT 16690-16692,Jalan Permata 2,
Arab-Malaysian Industrial Park,
71800 Nilai,Negeri Sembilan

1 comment:

  1. Salam Ramadhan..

    jom join Give Away..

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html

    ReplyDelete