1 June 2016

Bloglist Jun-Ogos 2016 Blog Cinta Itu Indah

Bloglist Jun-Ogos 2016 Blog Cinta Itu Indah| Okey bila startnya bulan baru ada lah blogger yg buat segmen la..pencarian bloglist kan..Aku nak buat tapi macam x perlu lagi kot.Bukan malas yer..tapi aku tak boleh nak bagi komitmen 100% pada blog aku lately..Kalau setakat update entry okeylah..rajinla jugak..

Tadi aku blogwalking..Tiba-tiba nampak banner kat bawah ni..Macam best jew.Lagipun dah friendly dah empunya blog tu.Apa tunggu lagi..Dengan lajunya aku buat entry gini..hahaha


Syaratnya tersangat senang dan mudah..
 1. Wajib follow blog ni (TEKAN SINI)
 2. Buat entry.Tempekkan banner kat atas tu dan backlink ke blog beliau.
 3. Buat tajuk " Bloglist Jun-Ogos 2016 Blog Cinta Itu Indah"
 4. Settle,Letakkan url hampa dekat komen

Tempoh  dia pun sat ja tau. 1 Jun sampai 5 Jun ja..

Yang bestnya join Pencarian bloglist ni sebab dia direct 3 bulan terus tau..Tapi make sure hampa semua aktif update blog..Kalau tak nanti kena kick oleh tuan blog..hahaha..So good luck tau hampa semua!

10 comments:

  1. good luck tau..hihih
    pasni kena rajin terjah..ekeke

    ReplyDelete
  2. SINGGAH

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/06/bloglist-jun-ogos-2016-blog-cinta-itu.html

    ReplyDelete
  3. Hi ucing datang dari segmen yang sama (>.<)

    ReplyDelete
  4. Balas kunjungan dari fieda...

    Gut luck Fieda.. salam kenal juga.. Follow fieda.. :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-jun-ogos-2016-blog-cinta-itu.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini , datang dari segmen yang sama ^_^ Goodluck ! http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/05/bloglist-jun-ogos-2016-blog-cinta-itu.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. hi..

    berikut merupakan link bloglisy yang telah disenaraikan.. :)
    happy blogwalking juga ya..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/assalamualikum.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama..:D
    salam perkenalan..*wink*

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/06/bloglist-jun-ogos-2016-blog-cinta-itu.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete