13 May 2016

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)

Holiday Giveaway by Sally Samsiman (Part 6) | Siapa tak kenal blogger comel lotei kita ni,Sally Samsiman.Bila kita baca blog dia..rasa macam kita dekat dengan dia dan macam kenal berpuluh tahun dah.Padahai...jumpak pun tak pernah lagi.Korang yang belum kenal Sally Samsiman ni cepat-cepatlah follow blog dan IG dia..Memang best tau friends dengan Sally ni..Kalau boleh aku pun nak jumpak dia..tapi Sally ni blogger yang bus sikit.Belum afa kesempatan nak jumpa face to face lagi..

Sally jugak rajin travel..Dan setiap kali Sally tarvel tau.Setiap kali selepas travel mesti dia buat GA.Hadiahnya pun mestilah pasal tempat yang dia travel tu kan..So jom semua..Kali ni Sally buat GA lagi...Hadiah pun menarik tau..rugi sapa yang tak join kali ni..Aku pun tak mau terlepas peluang ni..Jom klik banner di bawah ni..



Tarikh Taman 20 Mei ni jam 11.59pm..Good luck korang!

18 comments:

  1. Good luck...

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. good luck! saya pun join, hehe done follow, salam perkenalan, jemput singgah and follow me back :)

    https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. jalan dari

    http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama..done follow sini juga #255

    http://ceritaejoy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini ^^ All the best akak !

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, selamat petang. Farrah blogwalking :)
    http://frrhnd.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. all the best :) blogwalking dari giveaway yg sama

    http://ohthrillers.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. dri ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. hi! sy dtg dari segmen yg sama. goodluck! :)

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. Errr...sebab kan dah lambat..kira burn hadiah ke macam mana ni?

    http://www.sallysamsaiman.com/2016/05/senarai-pemenang-holiday-giveaway-by.html

    ReplyDelete