10 May 2016

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya | Salam.Hari ni aku nak join satu GA.Macam dah lama blog aku tak join mana2 GA bulan Mei ni kan.Maklumlah..Ada masalah teknikal sikit.Tu pun aku masih musykil lagi.Baiklah bagi elakkan korang bosan dengan bebelan aku yang tak seberapa ni..Jom semua para blogger di luar sana.Kita sama-sama meriahkan GA sahabat blogger kita ni Lea Azleeya.aku pun baru 1st time baca blog dia..Menarik dan boleh buat kawan..Yahooo...bertambah lagi kawan alam maya aku..

Cara nak join GA ni.Korang bolehlah klik banner yang atas tu yer..Good luck tau!

6 comments:

  1. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi join GA Lea...
    Gut Luck ya..

    Untuk BW boleh ke link seperti dibawah :-

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/senarai-peserta-first-giveaway-prelove_6.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. singgah tinjau peserta segmen...

    saya pun join juga :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/05/first-giveaway-prelove-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  4. baru sempat nk menyinggah sni :)

    selamat mnymbut ramadhan ^__^



    dah join Giveaway MG? kalau belum jom la join :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

    ReplyDelete
  5. hye, datang dari contest yg sama. awak suka seni ??
    boleh usha blog saya

    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com

    ReplyDelete