17 May 2016

Clearance Stock Sales!

Clearance Stock Sales! | Hai semua..Ni berita best nak habaq ni..Sapa yang tengah nak beli tudung pakai p kenduri hujung bulan ni..atau yang nak pakai raya..Ni berita ge,bira kat hampa..Hari ni ada cleanrance sales daripada adik kami tokei tudung tau...Rugi tau sapa tak beli sekarang..Esok-esok tak dak dah tudung design ni..Kat bawah ni antara design tudung yag tengah nak clearance tau..meh usyar untuk diri sendiri...kalau yang laki tu..boleh usyra untuk buah hati.isteri.kakak atau adik hampa..Bukan selalu nak beli dengan harga murah giler ni..


CLERANCE STOCK...📣📣📣📣📣 

RM30/ 4 pcs..


Corak boleh campur...sapa cepat dia dapat..


Wassap 0174004210..










Beli 4 Helai dengan harga RM 30.00 saja..Nak beli cepat-

cepat whatsapp no ni


017-4004210!!


017-4004210!!

5 comments: