1 April 2016

Rumah Ala-Ala Korea

Hello guys..

Siapa dekat sini yang tengah usya-usya nak beli rumah baru..Atau nak tambah lagi harta dunia ni..meh angkat tangan dan baca dekat sini..Siapa yang tinggal dekat KL ni harus cuba..Aku pun macam nak cuba jugak..Nak jugak ada harta sendiri kan..Lagipun letih la jugak asyik sewa jer..

READ HERE.....

MAJU Kuala Lumpur ada satu projek perumahan yang terbaru dan terkini..


MAJU KL the garden


MAJU KL Shopping Mall

MAJU KL 

Ni maklumatnya yer:-

- 883 Square feets with 3 Rooms and 2 bath rooms
- ZERO Downpayment
- Strategic Location
- FREE Kitchen Cabinets and Panasonic kitchen appliances
- FREE Panasonic Airconds.
- FREE Panasonic 40' TV.
- FREE Legal Fees
- FREE Imported High Quality Vinyl Laminated timber flooring
- Starting From RM538K onwards

MAJU KL interior house


MAJU KL House view
Not bad jugak rumahnya kan..rasa macam rumah idaman aku yang tak pernah kesampaian..Ada 3 bilik tidur..dan 2 bilik mandi..Cantik sungguh rumah ni..Seperti rumah orang-orang Korea kan..Ni pengaruh drama Korea ke..I think so...

Di tingkat bawahnya pulak adalah pusat beli belah..Segalanya dalam satu bangunan..Amat senang sekali..Tak payah nak bersesak dalam jem..So korang tunggu apa lagi..Jom isi borang temujanji korang dengan MAJU Kuala Lumpur..


Korang mention je nama link blog aku yer..

12 comments:

  1. Cantik decorative design rumah colour ala-ala gold and cream. Ha ah kan, korean style. Menarik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...even kecik pun tetap cun umah tu

      Delete
  2. best wow kalau ada rumah alai2 korea ni

    ReplyDelete
  3. wow santek rumah kan , kak ana follow sini kay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak Ana...nanti Fida jeguk blog kak pulak yer

      Delete
  4. wah cantik rumah , ala-2 korea gitu huhu , kak sudi follow saya balik ye http://faimarstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Wah, berkenan la dengan rumah tu. Suka design dia ^-^

    ReplyDelete
  6. huurm.. alangkah indahnyaa kalo duit kepok2..

    ReplyDelete