1 March 2016

Winds Note Grace IV Jenama Terbaru Telefon Bimbit

 Winds Note Grace IV Jenama Terbaru Telefon Bimbit | Semalam kan aku ada mention pasal hanset aku rosak..Memang mati kutu satu hari tanpa telefon..Harapkan computer dekat ofis ni jer..Memang tak ada bunyi whatsapp masuk macam selalulah..Aku pejamkan mata..terus ajak suami pergi cari hanset baru..Biarpun second hand.
So maknanya bulan ni kenalah ikat perut sikit..sebab duit dah lari ke arah lain..nak buat macam mana..Itu pun keperluan asas jugak..Memang lari banyak la bajet bulan ni..Aku reda je lah..

Macam biasa.aku pergi cari dekat kedai kenalan suami aku jugak..Dah lama dah kenal..memang dapat harga kawan-kawan gak..tapi tak la murah sangat..Aku target kali ni nak beli yang elok..dan laju..Akhirnya dapat juga hanset murah dan baru..yang paling best baru saja keluar bulan 11 tahun lepas..


Harga dia dalam RM 400 jugak...Tapi dapat la diskaun sikit..Best..Camera depan dia pun jelas..Dia seumpana Note 5 jugaklah..tapi versi Malaysia..Harap lepas ni..Janganlah buat hal lagi yer..Duit dah tak banyak dah ni..

5 comments:

  1. akak review lebih pasal phone ni boleh? Macam best. design dia pu not bad. Nanti selfie banyak tau nak tgok gambr dia. Thank you kakak cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. aka nak review lebih tak bolehla sgt..Sebab baru je pakai..Tapi setakat ni..Akak memang suka lah..Akak kan kaki selfie...hahah

      Delete
    2. Dah beli tapi masuk air plak sedih la..berapa kos nk betul ye..agak2 bebaloi x

      Delete
    3. Dah beli tapi masuk air plak sedih la..berapa kos nk betul ye..agak2 bebaloi x

      Delete