21 March 2016

SHEER SHIMMER BLUSH IN2IT

Assalamualaikum dan good aftenoon guys...Dah lunch??Kalau dah..Bagus..Ingat juga yer..lebihkan minum air masak..sekarang ni cuaca agak panas..even hujan dipetang hari..Semalam korang cuti pergi mana?Aku lepak rumah jer..Nak keluar..tapi cuaca agak panas.Aku kalau panas-panas ni mudah pengsan..

Okey tutup cerita semalam.Hari ni aku nak memperkenalkan salah satu blush yang memang aku suka.Sejak akhir-akhir ni..Aku suka pula pakai blush..Tak kisahlah produk apa pun.Asalkan kena dengan jiwa aku..aku pakai jer..

SHEER SHIMMER BLUSH IN2IT 

Aku jatuh cinta dengan blush ni sebab warna dia yang cantik sangat.Sesuai untuk kulit asia macam kita.Sheer shimmer Blush ni ada banyak warna tau..Tapi aku pilih pink pearl. Code SB 01.


Bila korang sapu kan ti tulang pipi..Serius..korang akan rasa ringan je .Dengan Code SB 01 pearl pink ni..Korang tak perlu nak sapu berlapis-lapis..Cukuplah dua kali sapuan je..


Even kulit korang yang gelap pun..boleh je pakai blush pearl pink ni

video

Okey jangan gelakkan aku..Aku tengah curi-curi ambil video ni dalam opis.Lebih kurang gitulah yer cara pakai aku kalau nak cepat..yang penting tetap pipi pink gitu..

Korang boleh dapatkan SHEER SHIMMER BLUSH IN2IT di Guardian yer..Harga dia below RM 30.00..Aku tak ingat dah..sebab dah lama aku beli.. 

5 comments:

  1. Cantek colour blusher tu. ☺ Kalau saya, saya suke colour peach pink. ☺♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik..ikutkan semua warna cantik..tapi Fida lebih suka pink2 ...

      Delete
  2. Masuk ke AA kalau sapu kat pipi mak yg sawo ni.... Hish!

    ReplyDelete