28 March 2016

Dress Murah Giler-Giler!!

Assalamualaikum..

Di pagi yang penuh syahdu ni..amboi kau..Syahdu di pagi Isnin ni..Dah kenapa..Biasalah..bila mulanya hari berkerja..mulalah..rasa malas nak kerja..Aku rasa bukan aku sorang jer..kebanyakkan orang begitu  kan..kan..

Hari ni aku nak start entry aku dengan menjual dress plain yang MURAH GILER!!!
Kenapa aku kata murah..sebab memang MURAH GILER!!!
Bukan aku yang jual tapi adik kandung aku yang jual..Tengok siap mention adik kandung tau..Bukan adik angkat atau adik saudara..ni adik aku sendiri..Aku sendiri pun dah grab selai..nak pakai raya..amboi..sakannya raya aku tahun ni...setakat ni dah ada 3 helai baju raya..ko ada..hehehe..nak jugak ikut style Che Ta..

Dah tak mau cakap banyak..Aku rasa korang pun tak sabar nak tengok kan dress tu..

Koshibo LZie Dress (READY STOCK) 

Promotion Price : RM75 exclude postage ( Normal Price RM 90 )

Sizes : L & XL

Material : Koshibo Fabric

For order pm/wassap-0174004210


Cara order: Snap gambar dress yang korang nak,kemudian bagitahu size apa.whatsapp ke nombor yang aku berikan tadi..

SOLD OUT





SOLD OUT








Insyaallah..pasti korang puas hati..sebab kain dia memang sedap..

7 comments:

  1. salam..
    kosong je jubah tu...
    mcm xkena dgn hrga je..huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas feedback anda..Memang jubah kosong tapi material dia sayang..kain dia sejuk dan terletak bila dipakai..

      Delete
  2. Replies
    1. kan..sekarang ni ada banyak tudung bercorak2 so boleh dipadankan dengan dress plain..

      Delete
  3. A cut ye? Iols x sesuai jenis A cut, mencari jubah straight cut

    ReplyDelete