11 March 2016

Krabi Dan Busan

Berbulan jugaklah aku tunggu gift daripada akak blogger ni..Tengokdalam blog dia pun dah kurang berupdate.Ingat dah menghilang..Rupanya ada lagi.Akak blogger ni memang rajin travel luar negara..Aku suka baca blog dia sebab dapat jugaklah aku tahu apa yang patut dan tak patut aku buat kalau aku pergi travel nanti..Siapa yang tak kenal blogger Jari Manis atau naka glamour dia miss JM..Aku yakin kebanyakkan blogger kenal dia..

Tak sangka pulak aku tersenarai sebagai penerima gift daripada JM..Berkat kesabaran aku minggu lepas gift tu dah selamat sampai kat aku..Yang terharunya..gift tu adalah sesuatu yang amat aku suka..iaitu fridge magnet..memang aku gilakan fridge magnet..Tak tahu la kenapa..Peti sejuk umah aku tu penuh dengan fridge magnet je.Kalau orang datang mesti kata aku ni rajin travel..walhal kebanyakkannya orang yang bagi..Kalau ada fridge magnet negeri-negeri kat Malaysia tu..yang tu baru aku punya..tak berpeluang nak travel jauh-jauh lagi..



Terima kasih Blogger JM...Kite suka sangat gift ni..Yang tak boleh tahan..fridge magnet Krabi tu..siap ada nama kite lagi..terharu sangat..So lepas ni kalau ada blogger yang pergi oversea..bolehlah kirim FM yer..

9 comments:

  1. waa seronok die.dpt gift..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah fida..sapa yg x knl dgn sis jm kn
    Blog fida betukar lgi erkk, rasanya lya dtg kelmarin mcm lain hihi

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat gift ... tahniah fida .. nk jugak laa mcm nie hehehe ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah fida... Mesti rajin ke blog JM ni. Seronok ok bila dapat gift kan?

    ReplyDelete
  5. ehehe CT tumpang jadi saksi JM beli souvenirs tu ehehe..

    ReplyDelete
  6. CT x mampu nak kasi semua sorang sbijik.. kena buat GA hehee..

    ReplyDelete