29 February 2016

Argghhh..Hanset Diselubungi Kabus

Argghhh..Hanset Diselubungi Kabus | Seriusly aku tak tahu apa punca dan sebab musababnya..Hanset aku langsung tak boleh on..Aku ni nama je ada dua hanset tapi satu pun tak boleh pakai..Yang lenovo tu...memang dah lama rosak..Sekarang ni Sony pulak..OOPPsss..Maklumlah sony ni pun adik aku punya..Design lama dah..Dia pun kata dah sampai waktunya..

Sekarang ni aku dah pening nak memikirkan..dah la hujung bulan..Report semua promoter send dalam telefon..Sekarang ni aku duk usyar pelik je dengan hanset lenovo yang lama ni..Kot-kot la boleh pakai sekejab pun jadilah..Nak beli yang baru lebih baik beli yang mahal terus..Bak kata mama aku la..Tapi korang faham-faham je..yang baru pun mau dekat 1k jugak..Mana aku nak ambil ni..Tak kan nak buat loan hanset kot...Ish..ish...

Aku minta suami aku belikan yang second hand pun jadilah..Kan best kalau ada orang bagi sponsor hanset dekat aku..ceh..macam la aku ni artis kan..tapi kalau ada pun best jugak..Nak mimpi sat..

2 comments:

  1. Memg nak kena bli batu tu..kjp lya email arr
    Syukurla da slmt smpai, hope fida suka shawl dri lya tu hihi

    ReplyDelete
  2. wajib kena beli baru fida. second hand pun boleh, but kalau nak pakai lama, better beli yang baru kan. tapi. kena tengok bajet juga la :)

    ReplyDelete