6 January 2016

Stress Dengan Manusia Sahaja

Kelam kabut hari ni.Sebabnya banyak lagi kerja yang kena settle hari ni JUGAK!!Mau tak nya..esok dah start bye-bye Key El..Esok dah kena bangun seawal 5 pagi..Nak kena keluar daripada rumah awal.Maklumlah Cheras ni extra jem dia lain macam..Tadi pagi pun pukul 6.30 pagi pun dah full house dah jalan..


Walaupun aku banyak kerja sampai tak sempat nak bw time rehat ni..Tapi hati aku girang bangat..Mana taknya..badan je dudul kat opis ni..jiwa dah melayang pun.Balik umah satgi nak packing baju..Aku bukan tak nak pasking awal-awal tapi..laki aku tu susah sikit dia..apa yang nak dipakai..apa yang dibawa..semua kena tanya dia dulu.

Semalam aku dah tanya..tapi krik..krik..tu yang aku paling meluat dekat dia..Setiap kali aku tanya apa-apa soalan..mesti tak ada jawapan..Macam hari tu aku tanya nak makan apa..tak bagi jawapn jugak.Last-last aku masak apa yang aku rasa nak makan..Pastu dia dengan sendirinya goreng telur dadar..ahahah..tu la jawapannya..

Aku harap masa aku bercuti nanti..hilanglah segala "Stress!! " aku ni..Orang tengok dari luar..aku macam okey je..Sebenarnya aku bukan stress pasai kerja pun..tapi dengan sikap manusia yang ada sekeliling aku ni..that's all..

Bye..
Qamsa haminda

7 comments:

  1. hehehe.. tibe2 trbyg bila garry cakap stresss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..qute jer..fall in love dengan cara dia layan SJH

      Delete
  2. Kadag2 manusia yg buat kita stress..cuti2 gi mna tu fida

    ReplyDelete
  3. happy holiday, fida :)
    yes. ari tu dok umah kakak di btho, nak ke putrajaya.
    hadoi, jem teruk cheras tu ekk.

    ReplyDelete
  4. Janganlah stress stress kang beruban cepat hihi....
    Layankan ajelah Fidah....dia tak mo menyusahkan awak tu hihi....Kalau makan telur dadar, senang keje awak hihi

    ReplyDelete