11 January 2016

Sekilas Dari Jauh

Assalamualaikum.
Pagi ni sempat gak aku bersiaran.Rindu korang semua.Kesempatan wifi free yang laju jugak ni..Aku update la sikit blog yang kusam ni.Kalau korang follow instagram aku mesti dah sedia maklumkan kemana percutian aku kali ni.


Insyaallah,esok aku dah start kerja dah.Hari ni akan bertolak balik Kuala lumpur tapi petang sikit kot sebabnya ada beberapa tempat yang belum aku kunjungi lagi.

Nanti aku balik opis,aku share dengan korang tentang percutian aku.Banyak yang aku nak share.Mungkin korang pun akan kunjunginya.😍

Okeylah..sekarang aku nak bersiap nak g sarapan.Perut dah buat tarian zapin dah🍴
Doakan perjalanan aku pulang ke bandaraya kl dengan selamat yer

Sayonara

4 comments:

  1. Da ole2 utk lya tak hihi..moga semuanya d prmudahkn utusan pergi blik fida

    ReplyDelete
  2. Da ole2 utk lya tak hihi..moga semuanya d prmudahkn utusan pergi blik fida

    ReplyDelete